vissza a főoldalra
banner

info@medifitt.hu

Cím:
G1 Intézet
1036 Budapest,
Lajos u. 74–76.
az Amfiteátrumnál

MEDIFITT CENTRUM
Egészségügyi
és Táplálkozási
Tanácsadó Társaság

 

"A baj előtti pillanatban
még semmi
baj nem volt!"

 

Szűrővizsgálatok


Az Óbudai Egészségügyi Centrum (OEC), mint létesítmény egy egészségügyi cégcsoportnak ad helyet és működési területet. Tagjai az Óbudai Egészségügyi Centrum Kft. és a Medifitt Centrum Egészségügyi és Táplálkozási Tanácsadó Társaság.

A cégcsoport feladata egészségügyi gyógyító-, megelőző- és szervezőmunka, valamint klinikai gyógyszervizsgálatok szervezése, lebonyolítása.

A Medifitt Centrum több, mint hat éves múltra tekint vissza az egészségügyi szűrővizsgálatok terén. Feladata helyszíni vizsgálatok, egészségvédő napok szervezése, melyet nagyobb csoportoknak végez cégrendezvényeken, kiállításokon, tömegsport napokon, szabadidős rendezvényeken. A helyszíni vizsgálatok mellett a rendezvény egészségügyi felügyeletét is biztosítja.

Kisebb munkahelyi csoportok részére teljeskörű állapotfelmérő programot végez rendelőintézetünkben.

Az Óbudai Egészségügyi Centrum teremt lehetőséget a rendelőintézeti vizsgálatok elvégzésére infrastruktúrájával és megfelelő szakorvos-csoport összeállításával.

EGÉSZSÉGÜGYI CENTRUM

Az Óbudai Egészségügyi Centrum Óbuda szívében, az Amfiteátrum mellett, a Lajos u. 74-76. szám alatt helyezkedik el. Több éve működő egészségügyi intézményben, de új helyen várjuk kedves pácienseinket. A kellemes környezetet a „megszokott" kórházi-rendelői hangulattól mentes, kényelmes központi váró biztosítja, ahova belépve recepciós hölgyeink irányítják pácienseinket a megfelelő kezelőhelyiségekhez.

Természetesen várakozás nincsen, hiszen diszpécser szolgálatunknál előre egyeztetett időpont alapján kezdődik a vizsgálat vagy kezelés. Korszerűen felszerelt rendelőink az orvosi szakma szinte minden területéről fogadnak betegeket, így nagyon gyakori pácienseink „vándorlása" az egyik vizsgálóból a másik felé.

Megközelítés:
A Lajos utca 74-80. számú, ívelt épületegyüttes belső udvara egy önálló épületet rejt. Ennek az I. emeletén nyílt új rendelőkomplexumban várjuk pácienseinket. Bejárat (porta) a cukrászda mögötti folyosón.


Nagyobb térképre váltás

SZAKMAI PROGRAM

A cégcsoport hosszú távú feladata a vonzáskörzetébe tartozó járóbeteg szakellátás teljeskörű felvállalása. Szakorvosaink a fogászat, szájsebészet, belgyógyászat, szülészet-nőgyógyászat, fül-orr-gégészet, bőrgyógyászat, szemészet, sebészet, foglalkozás-egészségügy területén várják pácienseiket, de több speciális szolgáltatással is rendelkezésre állunk a különleges igények kielégítése érdekében.

Ajánlani tudjuk speciális változó kori, meddőségi és andrológiai vizsgálati programunkat és spermabankunkat; táplálkozási, életmód tanácsadásunkat; műtét nélküli visszérkezelés, mentálhigiénés rendeléseinket, valamint rendelkezésre áll gyógytorna, gyógymasszázs és relaxációs stúdió a rekreációra vágyóknak.

A nagyforgalmú rendelések mellett végezzük többlépcsős állapotfelmérő vizsgálatainkat.

 


1. Helyszíni vizsgálat:

Ezt a vizsgálatot nagy kiállításokon, egészségvédő napokon, szabadidős rendezvényeken végezzük a látogatók részére:

 • adat ­ és anamnézisfelvétel
 • vérnyomás-, pulzusmérés
 • laborvizsgálat: koleszterinszint mérés
 • orvosi és táplálkozási tanácsadás
 • megfelelő információs anyag, brosúrák átadása

2. Alapszintű vizsgálat:

Kisebb csoportok (10-20) fő részére végzünk intézetünk-ben részletes állapotfelmérő vizsgálatokat. A program előzetes időpont egyeztetés alapján forgó rendszerben történik ambulanciáinkon. Az alapvizsgálati csomag a következőket tartalmazza:

 • adat ­ és anamnézisfelvétel
 • belgyógyászati vizsgálat
 • EKG
 • részletes vér- és vizeletvizsgálatok
 • szívinfarktus rizikófaktor meghatározás Framingham program alapján
 • orvosi és táplálkozási tanácsadás, értékelés


3. Bővített vizsgálat:

Az alap csomag vizsgálatait a következő szakorvosi vizsgálatok egészítik ki, melyet igény szerint tudunk bővíteni változtatni:

 • alap vizsgálati csomag plusz
 • fogorvosi szűrés, status felvétel, kezelési terv
 • nők részére: nőgyógyászati vizsgálat rákszűréssel, mellvizsgálattal
 • férfiak részére: igény szerint urológiai, andrológiai vizsgálat
 • bőrgyógyászati vizsgálat, bőrgyógyászati rákszűrés
 • szemészeti szűrővizsgálat

vissza a főoldalra